Advies nodig? Bel 085-760 6600
ma - vr 08:30 - 17:00

Automotive branche

qebble > Automotive branche

Een goede, maar ook flexibele bereikbaarheid is binnen de automotive branche onmisbaar om klanten optimaal van dienst te kunnen zijn.

Waarom bij qebble?

Specialist in de automotive branche: meer dan 100 jaar ervaring

Dankzij onze jarenlange ervaring in de automotive branche hebben wij de benodigde kennis in huis om onze diensten perfect op uw wensen en behoeften aan te laten sluiten. De ervaring die wij hebben opgedaan nemen wij mee in ieder project om zo samen te kijken hoe wij uw telefonienetwerk zo efficiënt mogelijk kunnen inrichten.

Goed bereik, wordt door een specialist ingemeten

Een goede bereikbaarheid van het personeel is enorm belangrijk om zowel interne als externe processen zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. Om een goed bereik te kunnen realiseren, van garage naar showroom, laten wij alles inmeten door specialisten. Zo staan wij garant voor een goed bereik. Altijd.

Vast-mobiel integratie mogelijk

Natuurlijk gaan uw werkzaamheden verder dan alleen de garage. Met een vast-mobiel integratie worden uw vaste en mobiele telefonie volledig met elkaar geïntegreerd, op hetzelfde telefoonnummer. Dat is niet alleen makkelijk voor u, maar ook duidelijk en helder voor de klant.

Ontzorging en integriteit

Ontzorging, snelle service, betrouwbare leverancier

Goed werkende mobiele telefonie is tegenwoordig onmisbaar. Bij ons bent u verzekerd van constante kwaliteit zodat u altijd en overal bereikbaar bent. En daar hoeft u niks voor te doen! Laat ons u helpen om over te stappen van uw huidige provider naar Qebble. Onze vakkundige medewerkers zullen u snel te woord staan en het overgangsproces direct in werking zetten zonder dat u ernaar om hoeft te kijken.

Combineer vaste telefonie met looptoestellen

Omdat u binnen het bedrijf mobiel wilt zijn, hebben wij verschillende looptoestellen die u bij ons kunt afnemen. Zo kunt u telefoneren waar én wanneer u maar wilt en is het personeel overal bereikbaar.

Shockbestendige toestellen

Wanneer u werkzaam bent in de garage ligt moet uw toestel daarop aangepast zijn. Een ongeluk zit daar immers in een klein hoekje. Wanneer u voor de diensten van Qebble kiest, kiest u daarmee ook voor de zekerheid van een aanbod in shockbestendige toestellen.

Een offerte aanvragen is nog nooit zo gemakkelijk geweest.

Via onze handige visuele offertetooling vraagt u een offerte aan in nog geen 5 minuten. Hierdoor heeft qebble meer inzicht in uw situatie waardoor een op maat gemaakt offerte binnen één werkdag in uw mailbox verschijnt.

Wilt u ook volledige ontzorging, uitmuntende service en persoonlijke aandacht?

Whitepaper downloaden met meer informatie?

Whitepaper toezenden per mail

VoIP bespaart u maandelijks geld. Hoeveel geld is afhankelijk van het aantal minuten dat u belt en welke aansluiting u nu heeft. Gemiddeld hebben onze klanten binnen 50% aan kosten bespaard.

Aarzel niet om contact op te nemen met ons om eventuele vragen die u heeft vrijblijvend te beantwoorden. Wij helpen u graag, ook al bent u geen klant bij ons. Klantvriendelijkheid staat bij ons hoog in het vaandel.

Onze whitepaper is zo overzichtelijk mogelijk opgesteld. In de whitepaper vind u de volgende informatie terug:

  • Over VoIP
  • Hoe u kunt besparen met VoIP
  • Iedere bedrijfssituatie is uniek

Dit voornamelijk om u op een overzichtelijke manier extra helderheid te kunnen verschaffen.