Advies nodig? Bel 085-760 6600
ma - vr 08:30 - 17:00
qebble > Bosma Ter Linden
placeholder

Bosma Ter Linden

Advocaten Bosma en Ter Linden zijn op 1 januari 2013 gestart met een zelfstandig kantoor, gespecialiseerd in familierecht. De bewuste keuze voor een klein kantoor met korte lijnen en een persoonlijke aanpak vergt natuurlijk ook bijbehorende communicatieoplossingen, om ervoor te zorgen dat cliënten optimaal bijgestaan kunnen worden op de momenten dat zij dat nodig hebben.

Details

Naam klant:
Advocatenkantoor Bosma Ter Linden
Locatie:
Linie 596, 7325 DZ Apeldoorn
Gestart:
1 Januari 2013
Volbracht:
1 Januari 2013

Reactie klant:

Vanwege de specifieke vraag vanuit Bosma Ter Linden is gekozen voor een maatwerkoplossing. Deze maatwerkoplossing bevatte ten eerste het advies voor de software. Er zijn veel verschillende softwarepakketten beschikbaar die toegespitst zijn op verschillende industrieën en bedrijfstypen. In het geval van Bosma Ter Linden is gekozen voor een oplossing die specifiek is ontwikkeld voor de advocatuur.

  • Internetverbinding

    Verder zijn er 2 internetverbindingen geleverd van verschillende providers. Hier is voor gekozen om een eventuele fail over – het wegvallen van de internetverbinding – op te kunnen vangen met een alternatieve verbinding, zodat de bereikbaarheid hier niet onder lijdt.

  • Internettelefonie

    Daarnaast hebben we gekozen voor een Hosted VoIP oplossing, met passende telefoontoestellen en een draadloze headset. Als laatste zijn de installatie en configuratie van pc’s en randapparatuur, waaronder printers, op locatie verzorgd. Zo konden we Bosma Ter Linden een complete oplossing bieden en waren zij in één keer voorzien van alle hulpmiddelen die ze nodig hebben om hun werk nóg beter te kunnen doen.

1 januari 2013 was de formele startdatum en zou het kantoor geopend worden. In de maand december is alles geleverd en geïnstalleerd op locatie, zodat het kantoor per 1 januari 2013 volledig operationeel kon draaien.