Advies nodig? Bel 085-760 6600
ma - vr 08:30 - 17:00
qebble > HOSTED TELEFONIE

HOSTED TELEFONIE

Bij hosted-telefonie of hosted VoIP maak je gebruik van een telefooncentrale in de cloud. Hiermee profiteer je van de lusten en niet de lasten van een zeer geavanceerde telefooncentrale.
“Iedereen wil besparen op onderhoud en beheer, zonder dat het ten koste gaat van veiligheid’’

WAT IS HOSTED-TELEFONIE?

De voordelen van VoIP zijn eindeloos, zeker wanneer je kiest voor hosted telefonie. Hierbij staat jouw telefooncentrale niet bij jou op kantoor, maar in ons datacentrum. Met een virtuele telefooncentrale bespaar je op een flink aantal zaken. Met hosted VoIP hoef je niet te investeren in een eigen telefooncentrale. Omdat jouw virtuele telefooncentrale veilig bij ons in het datacentrum staat, bespaar je ook nog eens flink op onderhoud en beheer. Er hoeft immers nooit een monteur bij je langs te komen. En dan hebben we het nog niet eens over de belkosten, die stukken lager liggen. Hosted-telefonie is daarom een ideaal alternatief voor ISDN.

Met hosted VoIP hoef je niet te investeren in een eigen dure telefooncentrale, bij hosted telefonie of hosted VoIP van qebble heb je een state-of-the-art telefooncentrale in de cloud.’’

Met hosted VoIP hoef je niet te investeren in een eigen telefooncentrale.

Jouw telefooncentrale? Die staat veilig bij ons in het datacentrum. Je bespaart dus ook nog eens flink op onderhoud en beheer. Er hoeft immers nooit een monteur bij je langs te komen.

Wat als er een internet- of stroomstoring is? Dan schakelen wij jouw binnenkomende gesprekken gewoon door naar het (mobiele) telefoonnummer van jouw keuze.

‘’Je bespaart bij qebble ook nog eens flink op onderhoud en beheer. Er hoeft immers nooit een monteur bij je langs te komen…’’

Wilt u ook volledige ontzorging, uitmuntende service en persoonlijke aandacht?