Advies nodig? Bel 085-760 6600
ma - vr 08:30 - 17:00
qebble > Mobiele telefonie

Mobiele telefonie

Bij qebble ben je ook voor mobiele telefonie aan het juiste adres. Wij maken gebruik van een eigen (mobiele) telefonieplatform, met tal van unieke functionaliteiten voor mobiel, in combinatie met het betrouwbare mobiele netwerk van KPN. We hebben verschillende abonnementen met en zonder bundels vanaf €7,- per maand.

Wil je graag vast met mobiel integreren? Ook dat kan natuurlijk.

VAST MOBIEL INTEGRATIE

Door gebruik te maken van Vast Mobiel integratie profiteer je van talloze extra functionaliteiten van een professionele telefooncentrale.
Ook bepaal je zelf hoe je wilt uitbellen; met je zakelijke nummer of mobiele nummer. Klik hier voor meer informatie over Vast-Mobiel integratie

Praktijkvoorbeelden van Vast-Mobiel integratie:

“Je wordt gebeld op je vaste telefoontoestel. Je neemt het gesprek aan op het vaste telefoontoestel, maar je hebt een afspraak staan buiten de deur. Je kan nu eenvoudig het gesprek gratis en intern doorverbinden naar je mobiele telefoontoestel (GSM), zodat je het gesprek kan voortzetten.”

“Buiten kantoor bedenk je dat je toch een relatie moet bellen, maar vanwege privacy liever niet met het mobiele telefoonnummer, daarom eenvoudig uitbellen met het telefoonnummer van de zaak. Op het moment dat je aan het bellen bent, kunnen collega’s op kantoor zien dat je aan het bellen bent en kunnen ze een inkomende oproep even te woord staan om een boodschap voor je achter te laten.”

Wilt u ook volledige ontzorging, uitmuntende service en persoonlijke aandacht?