Zakelijk internet van qebble

Geschikt voor iedere ondernemer

Zakelijke internet van qebble

Uiteraard is een snelle zakelijke internetverbinding belangrijk binnen uw bedrijf. Wellicht gebruikt u (grote) databestanden om uit te wisselen. qebble biedt zakelijk internet aan via glasvezel, ADSL en VDSL verbindingen.

Samen kijken we welke verbinding voor uw organisatie de beste oplossing is. Dit al vanaf € 29,50 per maand. Uiteraard kunt u ook hierbij rekenen op onze snelle levering, uitstekende service en support.

Vraag vandaag nog een offerte aan en ervaar de snelheid van ons internet

Opties

Internet van qebble

En wat u kunt verwachten van onze pakketen

Glasvezel
Met Zakelijk Glasvezel van qebble bent u verzekerd van razendsnelle en betrouwbare zakelijke internetverbinding. U heeft de beschikking over onbeperkte bandbreedte die u eenvoudig kunt opschalen tot 500 Mbps.  Glasvezel biedt een flexibele oplossing voor iedere onderneming, van klein tot groot.
Offerte
Zakelijk wifi
Een stabiele en betrouwbare wifi oplossing is voor veel bedrijven van groot belang. qebble biedt een snelle, stabiele en constante verbinding. Wij zijn gespecialiseerd in het omzeilen van interferentiebronnen, waardoor onze wifi op de meest uitdagende locaties een uitstekende connectie geeft.
Offerte
VPN
Met een Virtual Private Netwerk (VPN) van qebble koppelt u eenvoudig en veilig alle vestigingen binnen uw organisatie aan elkaar en heeft u de beschikking over een besloten en beveiligd netwerk. Uw medewerkers kunnen vanaf iedere locatie via een normale breedband verbinding toegang krijgen tot uw zakelijke netwerk en op een veilige manier gegevens uitwisselen.
Offerte