Advies nodig? Bel 085-760 6600
ma - vr 08:30 - 17:00

Hosted VoIP

qebble > Hosted VoIP

Hosted VoIP

Hosted VoIP is een betrouwbare manier om te bellen. VoIP is de nieuwste techniek op het gebied van telecommunicatie, waarmee u belt via het internet. VoIP staat voor ‘Voice over IP’ wat inhoudt dat deze techniek gebruik maakt van internet, of een andere IP-netwerk, om spraak over te brengen. Het bellen zelf is niet anders dan u nu gewend bent, behalve dat de geluidskwaliteit een stuk beter is.

Wilt u ook volledige ontzorging, uitmuntende service en persoonlijke aandacht?

VoIP voor uw bedrijf

Maakt u al gebruik van VoIP voor uw bedrijf? Indien dit niet het geval is, kunnen wij u op weg helpen. Het is niet nodig om zelf een VoIP centrale te hebben. Indien u voor onze hosted telefonie oplossing kiest, genaamd Managed Voice, dan maakt u gebruik van onze vooruitstrevende telefooncentrales. Oftwel, u heeft de mogelijkheid om uw telecommunicatie bij ons te ‘hosten’.

Bent u overtuigd van hosted VoIP door qebble? Of heeft u nog vragen over hoe hosted VoIP in zijn werk gaat of wat wij specifiek voor u, of uw bedrijf, kunnen doen? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen met onze support-afdeling op het nummer 085 – 760 6600.

Heeft u al wel een VoIP centrale? Ook dan kunnen wij u, of uw bedrijf, de mogelijkheid bieden om uw telefonie bij ons te hosten. In dat geval sluiten wij uw netwerk aan op dat van qebble.

Wilt u ook volledige ontzorging, uitmuntende service en persoonlijke aandacht?

Hosted VoIP: is dat veilig?

Twijfelt u over de veiligheid van hosted VoIP? Wij begrijpen dat u, zeker in deze moderne tijd, nadenkt over de veiligheid van telefonie over het internet. Die zorgen kunnen we gelijk wegnemen. Qebble’s telefooncentrales staan allen op goed beveiligde locaties. Daarnaast hoeft u niet bang te zijn dat u niet bereikbaar bent ten tijde van een stroom- of internetstoring. Uw binnenkomende gesprekken worden in zo’n geval doorgeschakeld naar één of meerdere mobiele telefoons.

 

Naast het feit dat hosted VoIP geheel veilig is, is het ook nog eens voordelig. Indien u gebruik maakt van zakelijk VoIP, bellen u en uw collega’s onderling gratis. Daarnaast bent u gemiddeld 40% goedkoper uit dan met ISDN. Wanneer u vaak naar het buitenland moet bellen, lopen de besparingen die VoIP telefonie met zich meebrengen nog hoger op. Op onze website kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen door middel van onze prijsindicatie-tool. Op die manier weet u gelijk waar u aan toe bent!

Wilt u ook volledige ontzorging, uitmuntende service en persoonlijke aandacht?