Advies nodig? Bel 085-760 6600
ma - vr 08:30 - 17:00

Over ons

qebble > Over ons

Wie zijn wij?

qebble is voortgekomen uit Hanze ICT, een bedrijf dat soortgelijke producten en diensten levert en is opgericht in 2011. qebble is in 2013 opgericht na de overname van het klantenportfolio van Centre IT Nederland uit Vroomshoop. Met ingang van 1 januari 2016 heeft qebble alle telefonie- en internetdiensten van Hanze ICT overgenomen, zodat Hanze ICT zich nu volledig kan specialiseren in software- en ICT-koppelingen.

Vanwege de uitbreiding van het klantenbestand is gekozen voor een onafhankelijke merknaam voor onze telefonie- en internetdiensten. Een merknaam die eigentijds en ludiek is en onze belangrijkste activiteiten weerspiegelt.

We zijn bij qebble pragmatisch. We werken intern met “korte lijnen”, zowel met onze leveranciers als onze partners. Onze instelling is altijd direct met de klant mee te denken en zo spoedig mogelijk verder te helpen bij problemen of leveringen.

We willen qebble ontwikkelen tot een begrip als sterk regionaal georiënteerde communicatieleverancier. Wij voorzien niet alleen zakelijke eindklanten van de benodigde communicatiemiddelen, wij leveren ook via een gespecialiseerd dealerkanaal. Dit bestaat uit telecomleveranciers die onze diensten voor hun eigen klanten afnemen. De komende 5 jaar zal qebble zich meer en meer gaan richten op het dealerkanaal.

verhuizing qebble
qebble voorkant

Wij geloven dat bereikbaarheid in de 24/7-economie steeds belangrijker is. Daarom levert qebble als totaalleverancier van communicatieoplossingen innovatieve diensten die uw bereikbaarheid optimaliseren. Het communicatieplatform dat wij hiervoor gebruiken, wordt alom geprezen en geldt als toonaangevend in de telecomwereld. Een van de diensten in ons portfolio waarmee wij ons onderscheiden van de andere telecomaanbieders is vast-mobielintegratie: vaste en mobiele telefonie worden volledig geïntegreerd, zodat u met uw mobiele telefoon ook uw vaste telefoontjes kunt beantwoorden en andersom. Zo bent u altijd en overal bereikbaar. Wilt u meer weten hierover? Kijk op vaste telefonie en mobiele telefonie!

Integriteit
Prijs
Meedenken met de klant
Constante verbetering

Wilt u ook volledige ontzorging, uitmuntende service en persoonlijke aandacht?

Wij staan voor u klaar!

“Met onze medewerkers hebben wij alle kennis in huis om uw uitdaging tot een succes te volbrengen. Daarnaast heeft qebble een aantal partners, waar wij nauw mee samenwerken om een aantal aanvullende diensten aan te kunnen bieden. Ons enthousiaste team staat altijd voor u klaar. Of u nu vragen of opmerkingen hebt, of kampt met een storing, wij staan tot uw dienst.”

Jeffrey Molemans

Oprichter