yealink tlefoon

Yealink T46S VoIP telefoon

Elegante VoIP-telefoon met uitgebreide mogelijkheden, intuïtief, eenvoudig en plezierig in het alledaags gebruik. Maximaal 16 SIP-accounts, headset-aansluiting en 2 x Gigabit LAN.

Yealink SIP-T48S

De Yealink SIP-T48S VoIP-telefoon is een van de topmodellen van Yealink. Het toestel ondersteunt 16 lijnen en is voorzien van een 7 inch touchscreen en 2 Gigabit LAN-poorten. Via de USB-poort kunt u het toestel eventueel uitbreiden met Bluetooth, WiFi of een USB-opslagapparaat.

yealink telefoon
yealink telefoon

Yealink SIP VP-T49G

De Yealink SIP VP-T49G is een unieke VoIP telefoon met Full HD video- en HD audiokwaliteit. Het toestel heeft 16 lijnen en is uitstekend geschikt voor veeleisende kantooromgevingen. Het 8" touchscreen is ideaal voor de bediening van het toestel en videobellen. Met dual-band WiFi en Bluetooth 4.0+.

Yealink CP920 HD IP

De Yealink CP920 met HD geluidskwaliteit is geschikt voor kleine tot middelgrote vergaderruimtes. De gebruiksvriendelijke vergadertelefoon wordt bediend via een intuïtief touchpad en kan verbinding maken via Bluetooth en WiFi. Eventueel kunt u een USB-stick aansluiten om gesprekken op te nemen.

yealink vergaderelefoon

Yealink SIP-T48G

De Yealink SIP-T48G is een revolutionaire SIP telefoon voor professionals, het toestel is gecertificeerd voor Skype for Business en Skype for Business Online.

yealink telefoon

Wilt u ook volledige ontzorging,
uitmuntende service en persoonlijke aandacht?

vraag een gratis adviesgesprek aan