Advies nodig? Bel 085-760 6600
ma - vr 08:30 - 17:00

Rittenregistratie en Track & Trace Systeem Deventer

PROFITEER NU: Tot 30 November kunt u profiteren van extra voordeel via ons : 30% korting voor de eerste 30 aansluitingen. Net als qebble zijn duizenden bedrijven u al voorgegaan. Laat u nu snel informeren en neem vandaag nog contact met qebble op via 085-7606600

RitAssist in Deventer

Met het RitAssist-systeem heeft u een volledig sluitende rittenregistratie. Het voorziet u volledig automatisch van een complete kilometerregistratie van uw gehele wagenpark. En omdat het systeem het RRS-keurmerk draagt en daarmee voldoet aan de norm van de Belastingdienst, bent u bovendien gegarandeerd fiscus-proof. De module Track & Trace geeft u de mogelijkheid om al uw voertuigen real-time te volgen: een kaart-overzicht met daarin exact de locaties waar uw auto’s staan of rijden. Green Driving geeft inzicht in het rijgedrag van uw bestuurders. Het vormt praktisch een krachtig instrument om zuiniger en veiliger rijden te bevorderen. Het RitAssist-systeem is maandelijks opzegbaaren geeft drie jaar full service garantie op locatie.

Kom in contact met qebble

De samenwerking met RitAssist geeft ons de mogelijkheid om u 10% korting op de hardware aan te bieden. Wij beantwoorden graag al uw vragen over het RitAssist-systeem. Neem gerust contact met ons op en wij helpen u verder!

Waarom RitAssist

  • Maandelijks opzegbaar
  • 3 jaar garantie op locatie!
  • Voorzien van Keurmerk RRS
  • Compleet & gebruiksvriendelijk
  • Veilig & betrouwbaar
  • Eenvoudig te koppelen aan bestaande software
  • Gratis iOS en Android app’s (bèta)
  • Onbeperkte opslag & back-ups
  • De best denkbare klantenservice!

Real-time inzicht in uw wagenpark

Met de Track & Trace systeem van het RitAssist-systeem heeft u altijd en overal een realtime overzicht van de situatie ‘in het veld’. U weet precies waar uw bestuurders met voertuigen zich bevinden. Real-time doordat de snelle en intuïtieve overzichtskaart automatisch ververst. Rapportages naar keuze kunt u met gewenste gegevens en frequentie automatisch laten e-mailen. Kortom: een systeem dat bij tal van klanten als zeer gebruiksvriendelijk wordt gewaardeerd.

Altijd sluitend en fiscus-proof

Een rittenregistratie bijhouden met het RitAssist-systeem is heel eenvoudig. De ingebouwde black box registreert alle ritgegevens en voertuigbewegingen nauwkeurig en stuurt deze automatisch door naar het beveiligde RitAssist-platform. Hier heeft u inzage in alle ritten en rithistorie en kunt u eenvoudig overzichten en rapportages naar keuze uitdraaien. Uiteraard is het systeem voorzien van het Keurmerk Ritregistratiesystemen, waardoor u verzekerd bent van een deugdelijk systeem en een sluitende verantwoording richting de Belastingdienst.

Kies ook voor Rittenregistratie en Track & Trace samen met qebble te Deventer

Meerdere collega’s uit uw regio maken al gebruik van RitAssist. Kent u deze? Bel ze gerust om meer te horen over hun ervaring. Duizenden bedrijven zijn u al voorgegaan. Onze klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.3 via Trust Pilot. Via onze regionale partner profiteert u bovendien van extra voordeel. Vraag onze partner naar de voorwaarden.

Adresgegevens

qebble, partner van RitAssit in Deventer

Keulenstraat 10b

7418 ET Deventer

085 – 760 6600

maps