Advies nodig? Bel 085-760 6600
ma - vr 08:30 - 17:00

Telefonie voor juristen

qebble > Telefonie voor juristen

Goed werkende telefonie is voor u als jurist onmisbaar om uw klanten te voorzien van een goede service.

Waarom bij qebble?

Advies op maat, iedereen het gewenste toestel

Ieder bedrijf heeft andere wensen en behoeften. Laat u informeren over de toestellen die wij voor u in ons aanbod hebben. Uiteraard met een passend abonnement die perfect aansluit bij u telefoongedrag. Daarnaast zorgen wij voor een passend toestel voor iedere werknemer, zodat iedereen kan telefoneren op de wijze die hij of zij apprecieert.

Mogelijkheid tot opname van gesprekken

Tijdens uw werkzaamheden kan het nogal eens voorkomen dat het handig is dat u uw telefoongesprekken opnieuw kon beluisteren. Bij qebble is dit mogelijk. Informeer bij onze ervaren medewerkers naar de mogelijkheden en laat belangrijke gegevens niet verloren gaan.

Ontzorging en integriteit

Ontzorging, snelle service, betrouwbare leverancier

Goed werkende telefonie is voor u als jurist onmisbaar om uw klanten te voorzien van uw service. Bij ons bent u verzekerd van constante kwaliteit zodat u altijd en overal bereikbaar bent. En geen zorgen: Wij ontzorgen u in het gehele proces. Wij dragen zorg voor de overstap van uw huidige provider naar het betrouwbare telefonienetwerk van qebble.

Goede prijs/kwaliteitsverhouding

Wanneer u overstapt naar qebble bent u verzekerd van het supersnelle en betrouwbare telefoonnetwerk van KPN, maar dan tegen een voordeliger tarief! Zo profiteert u van een goede prijs én van een uitstekende kwaliteit! De kostenbesparing zal snel tot 50% oplopen.

Een offerte aanvragen is nog nooit zo gemakkelijk geweest.

Via onze handige visuele offertetooling vraagt u een offerte aan in nog geen 5 minuten. Hierdoor heeft qebble meer inzicht in uw situatie waardoor een op maat gemaakt offerte binnen één werkdag in uw mailbox verschijnt.

Wilt u ook volledige ontzorging, uitmuntende service en persoonlijke aandacht?

Whitepaper downloaden met meer informatie?

Whitepaper toezenden per mail

VoIP bespaart u maandelijks geld. Hoeveel geld is afhankelijk van het aantal minuten dat u belt en welke aansluiting u nu heeft. Gemiddeld hebben onze klanten binnen 50% aan kosten bespaard.

Aarzel niet om contact op te nemen met ons om eventuele vragen die u heeft vrijblijvend te beantwoorden. Wij helpen u graag, ook al bent u geen klant bij ons. Klantvriendelijkheid staat bij ons hoog in het vaandel.

Onze whitepaper is zo overzichtelijk mogelijk opgesteld. In de whitepaper vind u de volgende informatie terug:

  • Over VoIP
  • Hoe u kunt besparen met VoIP
  • Iedere bedrijfssituatie is uniek

Dit voornamelijk om u op een overzichtelijke manier extra helderheid te kunnen verschaffen.