Advies nodig? Bel 085-760 6600
ma - vr 08:30 - 17:00
qebble > VoIP Telefonie

VoIP Telefonie

VoIP telefonie is dé oplossing voor telecommunicatie, indien uw bedrijf op zoek is naar een snel, eenvoudig en voordelig alternatief voor ISDN. Bij Qebble heeft u de mogelijkheid om te kiezen voor hosted VoIP, waardoor u geen centrale telefonieapparatuur meer in uw eigen bedrijf aan hoeft te leggen en te onderhouden. Vele bedrijven gingen u al voor bij hun keuze voor host oplossingen als Managed voice van Qebble.

Wat is VoIP

VoIP (Voice Over IP) is de nieuwste techniek op het gebied van telecommunicatie en werkt in feite niet anders dan de gewone telefoon waarmee u nu belt. Wat wel anders is, is dat u met VoIP belt over het internet. Vraagt u zich af wat u zich daarbij moet voorstellen? Het is te vergelijken met uw e-mails, die verlopen via uw internetprovider. Op een vergelijkbare manier loopt uw telefoongebruik dan via een VoIP-provider zoals Qebble.

VoIP Telefonie van Qebble

Indien u kiest voor VoIP telefonie van Qebble, maakt u gebruik van onze innovatieve telefooncentrales. Onze telefooncentrales zijn allen gestationeerd op goed beveiligde locaties. Met hosted VoIP, zoals Managed Voice van Qebble, koopt u dus geen telefooncentrale voor aan de muur, maar ‘host’ u uw telefonie bij een provider. Indien u reeds beschikt over een (VoIP) centrale, dan kunnen wij deze aansluiten op het netwerk van qebble via een Sip Trunk.

Bellen via het internet is net zo betrouwbaar als bellen via de telefoon. Daarnaast is de geluidskwaliteit zelfs een stuk beter dan u gewend zal zijn via uw huidige manier van telecommunicatie. Tot slot is er een scala van mogelijkheden aanwezig, om de telecommunicatie voor u als ondernemer, directeur of manager makkelijk te maken.

Is VoIP telefonie van Qebble interessant voor u of uw bedrijf? Vraag vrijblijvend een offerte aan, maak een afspraak of neem telefonisch contact op.