Advies nodig? Bel 085-760 6600
ma - vr 08:30 - 17:00

Zakelijke telefonie

Zeker ook op het gebied van zakelijke telefonie, zitten er vele voordelen aan het overstappen naar hosted VoIP via qebble. Een van deze voordelen is het feit dat u flink kunt besparen wanneer u ervoor kiest om over te stappen naar internettelefonie. Zo kunnen de besparingen voor uw bedrijf, door over te stappen naar VoIP, wel oplopen tot 70%. Welk bedrijf wil dat nou niet?

Een overstap naar VoIP is zo gemaakt. Wij zullen ons best doen om u zo goed mogelijk te begeleiden bij het maken van een overstap naar VoIP voor uw zakelijke telefonie. Gezien de betrouwbaarheid van telecommunicatie, is VoIP uitermate geschikt voor uw bedrijfstelefonie. U heeft de mogelijkheid om te werken en bellen waar u maar wilt aangezien VoIP locatie onafhankelijk is. Gezien de moderne manier van werken, waarbij men waar dan ook ter wereld bereikbaar wil zijn, is hosted VoIP via qebble de ideale oplossing. Uw klanten zien gewoon het vaste nummer van uw bedrijf in hun scherm, wat voor hen dus ook professioneel zal ogen.

Wilt u ook volledige ontzorging, uitmuntende service en persoonlijke aandacht?

Bedrijfstelefonie

VoIP als bedrijfstelefonie is een erg goede optie. Aangezien VoIP telefonie via het internet verloopt, heeft u geen telefooncentrale nodig op locatie. Uw telefoongesprekken zullen verlopen via de telefooncentrales van qebble, die allen zeer goed beveiligd zijn. Dat scheelt uw bedrijf weer de moeite en kosten voor het onderhouden van een eigen telefooncentrale. Wat VoIP ook ideaal maakt als bedrijfstelefonie, is dat u ervan verzekerd bent dat u altijd bereikbaar bent. Stroom- of internetstoring? Geen probleem. Binnenkomende telefoontjes worden in dit geval doorgezet naar één of meerdere mobiele telefoons. Zo bent u altijd bereikbaar voor uw klanten!

Bent u benieuwd naar wat qebble voor uw bedrijf kan betekenen? Of heeft u een andere vraag? Neem dan gerust telefonisch contact met ons op, of stuur een mailtje. Het is ook mogelijk om een afspraak met ons te maken via onze website. Naast het stellen van vragen of het maken van een afspraak, kunt u ook vrijblijvend een offerte aanvragen. Via onze eenvoudige prijsindicatie-tool, weet u binnen no time waar uw bedrijf aan toe is. Klik hier om een offerte aan te vragen voor uw bedrijf.

Wilt u ook volledige ontzorging, uitmuntende service en persoonlijke aandacht?